parkinnn

Güncel

Serhat Duyar’dan son dakika sürprizi

7 Haziran seçimlerinde SP 2. Sıra milletvekili adayı olan Serhat Duyar, BBP genel merkezi ile yaptığı görüşmeler sonrasında milletvekilliği için aday olmayacağını açıklamıştı. Duyar, yapılan çağrı ilebu sabah aday olacağını aç

18 Eylül 2015 Saat: 16:25
Serhat Duyar’dan son dakika sürprizi
Serhat Duyar’dan son dakika sürprizi

İlimizde yaklaşık 3 yıldır Büyük Birlik Partisi’nde görev alan BBP eski İl Başkanı ve eski MYK üyesi ve Temmuz ayında yapılan kongrede BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin danışmanlık görevini üstlenen Serhat Duyar, genel merkez ile yaptığı istişareler sonucunda 1 Kasım seçimlerinde milletvekili aday adaylığı başvurusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 7 Haziran seçimlerinde tüm Kocaeli insanının beğenisini toplayan Duyar, 18 Eylül’de bitecek olan adaylık müracaatları öncesinde genel merkezden yapılan çağrı ilebu sabah aday olacağını açıkladı.

Duyar’ın işte o açıklaması;

Malumunuz üzere; 1 Kasım Milletveli seçimleri için müracaatta bulunmamış BBP Gevel Merkezinde ki görevime seçim süresince devam edeceğimi ifade etmiştim.Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin dün gece aday olmalısın çağrısı üzerine evraklarımı ivedi hazırlayıp Genel Merkezimize teslim ediyorum.1 Kasım seçimlerinin Kocaelimize,Ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑