parkinnn

Güncel

Sevgilinin arkadaşına önce darp sonra gasp

Derince’de meydana gelen olayda, evde sevgilisini bir erkek ile birlikte gören şahıs, sevgilisinin yanındaki genci önce döverek darp etti. Ardından da cep telefonu ve cüzdanını aldı

5 Eylül 2015 Saat: 10:37
Sevgilinin arkadaşına önce darp sonra gasp
Sevgilinin arkadaşına önce darp sonra gasp

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi’nde meydana gelen olay İddialara göre olay şöyle gelişti. Ö.O (45) isimli şahıs Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden Ç.D (35) isimli bayanın evine gitti. İkili evde sohbet ettikleri sırada Ç.D ‘nin erkek arkadaşı Salih Y. (27) eve geldi. Duruma sinirlenen Salih Y. Ö.O ile tartışmaya ve kavga etmeye başladı. Salih Y., Ö.O isimli şahısın ellerini kelepçeledi ve darp etti. Daha sonra Salih Y. şahsın üzerindeki 20 TL parasını cep telefonunu, nüfus cüzdanını ve maaş kartını aldı. Daha sonra Ö.O’nun ellerinden kelepçeyi çıkartan Salih Y. Polise gitmemesi konusunda tehditte bulunarak şahısı serbest bıraktı. Ancak Ö.O hemen polise giderek şikâyette bulundu.

KADIN TUTUKLANDI

15 Ağustos’ta yaşanan olayın mağduru Ö.O ve kadın Ç.D nin karakolda ifadeleri alındı. Ayrıca Ç.D’nin evinde yapılan aramada olayda kullanılan kelepçe ve Ö.O’ye ait olan cep telefonu kimlik, kartı çıktı. Adliyeye götürülen Ç.D isimli kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Salih Y ise o günden bu yana aranıyordu.

TUTUKLANDI

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 15 gündür Salih Y nin peşindeydi. Aranan şahıs dün kız arkadaşı olan Ç.D’ye ait evde yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Salih Y tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasp olayında Ç.D ve Salih Y tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑