parkinnn

Güncel

Tarhan: Kaçırılma terör olayı değil

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Irak’ta kaçırılan 18 Türk işçi ile ilgili olayın terör olayı olmadığını söylerken işçilerin sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti

8 Eylül 2015 Saat: 12:45
Tarhan: Kaçırılma terör olayı değil
Tarhan: Kaçırılma terör olayı değil

Tahsin Tarhan Irak’ta stadyum inşaatında çalışan ve geçtiğimiz günlerde şantiyeden kaçırılan 18 Türk işçinin kurtarılması için Bağdat’a gitmişti. Irak’ta stadyum inşaatında kaçırılan 18 işçinin akıbetini öğrenmek için Irak’a giden CHP Kocaeli Milletvekili , TBMM’de düzenlediği basın toplantısında olayın bir terör olayı olmadığını söyledi.

İŞÇİLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ailelerin çaresizliği nedeniyle Bağdat’a gittiklerini belirten Tahsin Tarhan, “Hassas bir konu. Öncelikli olarak kaçırılma terör olayı değil. Olayın iki ülke, Irak ve Türkiye yetkilileri tarafından çözülmesi gereken bir olay” dedi.Hassas bir olay olduğu gerekçesi ile detaylı bilgi veremeyeceğini kaydeden Tarhan, Iraklı yetkililerle görüştüklerini, Irak Başbakanının bu konuda bir komisyon oluşturduğunu ve Türk vatandaşlarının bulunması için çalışmalar yapıldığını kaydederken, işçilerin güvenli ve sağlıklı olduklarını bildiklerini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑