parkinnn

Güncel

Tartışma cinayetle noktalandı

Gebze’de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 2 kişinin sözlü tartışması cinayet ile noktalandı

14 Eylül 2015 Saat: 12:48
Tartışma cinayetle noktalandı
Tartışma cinayetle noktalandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Beylikbağı Mahallesi 305 sokak üzerinde gerçekleşen olayda, aralarında daha önceden bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan Temel S. ve Önder Cüre karşı karşıya geldi. Şahıslar arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iddialara göre Temel S. isimli şahıs silahını çekerek Önder Cüre’ye art arda ateş etti. Aldığı kurşun darbeleri ile kanlar içinde yere yığılan Cüre, olay yerinde yaşamını yitirirken, Temel S. ise kaçarak uzaklaştı.

KAÇAN ŞAHIS YAKALANDI

Olay nedeniyle bölgede büyük panik yaşanırken, olay sonrasında bölgeye gelen 112 ekipleri Önder Cüre’ye müdahalede bulundu. Ancak şahısın öldüğü belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında cenazeyi morga kaldırırken olay yerinden kaçan Temel S. kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑