parkinnn

Güncel

Telefon dolandırıcısını taksici yakalattı

Akla ve hayale gelmeyen hikâyeler ile telefonla aradıkları kişileri dolandırarak mağdur eden telefon dolandırıcıları, bu defa kelimenin tam manası ile baltayı fena taşa vurdu.Mağdurun evine gönderdikleri taksici, şahısın dolandırıldı

4 Eylül 2015 Saat: 16:07
Telefon dolandırıcısını taksici yakalattı
Telefon dolandırıcısını taksici yakalattı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit İlçesi Durhasan Köyünde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki İ.K ile 17 yaşındaki İ.K isimli iki şahıs, köyde ikamet eden Ali K. İsimli şahısın telefonunu arayarak kendilerini polis olarak tanıttı. Adının bölücü terör örgütünün yasa dışı eylemlerine karıştığı ve hesabının bu şahıslar ile kullanıldığı söylendi. Kendisinin bu durumdan kurtulması için elindeki parayı daha sonra geri almak koşulu ile kendilerine vermesi gerektiği anlatıldı. Şahıs arabasının olmadığını ve merkeze uzak olduğunu söyleyince, evine ticari bir taksi yollandı.

POLİS TAKİP ETTİ

Arabaya binen Ali D. İsimli şahıs, taksiye bindikten sonra konuşmaya devam etti. Ancak şahısın evine giden taksici konuşmalardan şüphelendi. Şahısı merkeze bıraktığı esnada gördüğü belediye zabıtalarına durumu anlattı. Zabıta ekipleri de hemen polisi aradı. Polis ekipleri bankaya gelen ve para çeken Ali D. İsimli mağduru takip etti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Şahıslar parayı kendisinden almaya geldiklerinde ise suçüstü yakaladı. 17 yaşındaki İ.K Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülürken, 18 yaşındaki İ.K Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan şahıslar akşam saatlerinde adli mercilere sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑