parkinnn

Güncel

Toltar'da oradaydı...

Belediye başkanı Toltar, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve 30’a yakın İMO’ya üye 30’a yakın mühendisi makamında ağırladı. Daha sonra Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü şantiye alanını gezdiler.

15 Ağustos 2015 Saat: 11:51
Toltar'da oradaydı...
Toltar'da oradaydı...

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ile 30’a yakın meslektaşını ağırladı. Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra meslektaşlarıyla birlikte Körfez Geçiş Köprüsü alanını gezdiler.

Meslektaşı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı hem makamlarında ziyaret etmekten ve daha sonra da Körfez Geçiş Köprüsü şantiye alanını meslektaşlarıyla  teknik gezi ile ziyaret etmekten onur duyduklarını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Meslektaşımız Belediye Başkanı Ali Toltar’ı tekrar ziyaret ettik ve çalışmalarını paylaştık.Kendisini tebrik ediyorum. Ali Toltar’ın Mühendislik Lisansı ve diğer tahsillerine dayanarak, azimli, çalışkan ve stratejik planlama sahibi bir belediye başkanı olduğunu ilçede hissettirmiştir" dedi.

Dilovası’nın coğrafik ve stratejik olarak önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması, dev sanayisi ve İstanbul ile Kocaeli arasında köprü vaziyeti görmesi özellikleri ile Dilovası çok önemli bir ilçedir" şeklinde konuştu.

Dilovası’nın üç temel sorunu olduğunu belirten Başkan Toltar, "Bunlar Çevresel Sorunlar, Kentsel Sorunlar ve İstihdam Sorunları. Sorunların çözümü için meslektaşlarımın bana destek olacağından şüphem yok. Dilovası çevre, kentsel ve istihdam yönüyle birtakım araştırma geliştirme sürecine girecek" şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü şantiye alanına gittiler. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılanan heyete teknik sunum yapılarak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Heyete sunumu Körfez Geçişi Asma Köprüsü Başmühendisi Erdoğan Dedeoğlu yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑