parkinnn

Güncel

Uğur Okulları Temel Lisesi’nden görkemli açılış

MEB’in dönüştürme programına kabul edilen Kocaeli Uğur Dershaneleri, Uğur Okulları Temel Lisesi İzmit Şubesi yeni binasında görkemli bir açılış gerçekleştirdi

18 Eylül 2015 Saat: 16:29
Uğur Okulları Temel Lisesi’nden görkemli açılış
Uğur Okulları Temel Lisesi’nden görkemli açılış

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) dershanelerden özel okula dönüşmek için dershaneler tarafından yapılan başvurular sonucunda dönüşüm programına kabul edilen Uğur Dershaneleri, Uğur Okulları Temel Liseleri adında İzmit Şubesi’ni açtı. Temel lise kurucuları Yücel Erdoğan, Necip Katırağ, Murat Okuş, eğitim koordinatörü İsmail Kalender, okul müdürü Oğuz Öksüz ve öğretmenleri ile tam kadro olarak Uğur Okulları Temel Lisesi ailesi ile açılışta buluştu. Açılışa ayrıca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akman, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, SP İzmit İlçe Başkanı Av. Zafer Mutlu, MHP İl başkan Yardımcısı Sami Acıkök, MHP’li yöneticiler İzzet Erdem, Öğetay Bal, AGD Kocaeli Başkanı Samet Gürsoy, Büyükşehir diare müdürleri, meclis üyeleri , öğrenciler ve veliler katıldı.

35 KİŞİLİK KONTENJAN KALDI

Uğur Okulları Temel Lisesi İzmit Şubesi, Ömer Ağa Mahallesi, İnönü caddesi, No 150 adresinde 1500 metrekare, 20 derslik, 2 laboratuvar, 2 kütüphane ve 1 kantin olarak yeni binasında hizmete açıldı. İlimizde 2005 yılından bu yana dershane olarak hizmet veren Uğur Okulları, Temel Lisesi Temel lisenin resmi açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti. Toplamda 32 öğretmen ve diğer 40 personel ile 3 hafta önce oryantasyon programı başladı. 35 öğrencilik kayıt kaldı. Okular açıldığında kayıtlar bitecek. 9, 10, 11, 12. sınıfların eğitimi bayramdan sonra yoğun bir şekilde başlayacak. En geniş öğretmen kadrosu ile öğrencilere 18 20 kişilik sınıflarda cumartesi günü dahil 6 gün eğitim var. Uğur’da okuyanlara ayrıca 1 ay yırt dışından ücretsiz ingilzce eğitimi verilecek.

TİCARİ MAKSATLI GÖRMÜYORUZ

Açılışta konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “İzmit’imizin kazanacağı çok güzel bir eğitim kurumunun açışını hep birlikte yaşıyoruz. Topluma en iyi şekilde yetiştireceğimiz gençlerimize ve yarınlarımıza çok güzel bir gayret ile eğitim yuvası bırakıyorlar. Biz bu gayretleri sadece ticari maksatlı olarak görmüyoruz. Bu ülkede, bu şehirde bu ilçede eğitim üstüne kim bir taş koyuyorsa biz onun yanındayız. Özel sektörde gayret gösteren eğitim camiaları bizim için önem taşıyor. İstiyoruz ki bütün kurumlarımız öğrencilerimizin, yavrularımızı en iyi şekilde donatsın. Hayal ettiğimiz Yeniden Büyük Türkiye’nin inşası için dopdolu bir gençlik yetiştirmemiz gerekiyor. Bu yüzden eğitimciler çok önemlidir. Bu güzel eğitim kurumunu hayata geçiren tüm personeli gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi. Dualarla kesilen açılış kurdelesi sonrasında bina gezildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑