parkinnn

Güncel

Ülkenin tek sorunu Recep Tayyip Erdoğan’dır

CHP’nin kuruluşunun 92’nci yıldönümü dolayısıyla Saray Yokuşu’ndaki Atatürk Heykeli’ne il örgütü çelenk bıraktı. İl başkanı Altunyuva, “ülkede yaşanan her şeyin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi

9 Eylül 2015 Saat: 14:07
Ülkenin tek sorunu Recep Tayyip Erdoğan’dır
Ülkenin tek sorunu Recep Tayyip Erdoğan’dır


Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli il örgütü, son zamanlarda yaşanan hain terör saldırıları sonucunda hayatını kaybeden polisimiz ve askerlerimiz için il ve ilçelerdeki tüm kutlamaları iptal ederek sade bir tören düzenlendi. Saray Yokuşu’ndaki Atatürk Heykeli’ne çelenk bıraktıktan sonra partilerinin kuruluşunun yıldönümü anısına açıklama yapan il başkanı Cihat Altunyuva, “ülkede terör, işsizlik, eğitim, sağlık sorunları diye bir şey yoktur. Ülkenin tek sorunu cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Açıklamanın ardından CHP’liler terörü lanetlemek için Sabri Yalım Parkı’na kadar sessizce protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

PARTİLİLER KATILDI

Düzenlenen törene, il başkanı Altunyuva’nın yanı sıra, milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, ilçe başkanları, yöneticiler, milletvekili aday adayları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Hikmet Erenkaya’nın yer aldığı törende Hurşit Güneş, Sefa Sirmen, Yalçın Kuşkan ve milletvekili Tahsin Tarhan yer almadı.

CHP TÜRKİYE’NİN TEMEL TAŞIDIR

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Mustafa Kemal Atatürk, ‘benim iki büyük eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri CHP’dir’ demiştir. Gerçekten de Türkiye var olduğu sürece CHP’de var olacaktır. Ve CHP bugün dünyanın en köklü, Türkiye’nin en eski partilerinden biri olarak her zamankinden çok ülkemizin, milletimizin ihtiyaç duyduğu partidir. CHP Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşıdır, çimentosudur. Kurtuluşun ve kuruluşun devamı niteliğinde bir partidir. Her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız. Gücümüzün devamlığılı birlik ve beraberliğimizden geçiyor. Parti içi yarış ve çekişmeler artık bir kenara bırakılmıştır.

TEK REÇETE CHP’DİR

İçinde bulunduğumuz durum çok hüzün ve acı verici, yüreklerimiz her geçen gün aldığımız şehit haberleriyle kan ağlıyor. Bu terör neden tırmandı ve neden yeniden can almaya başladı? bunu çok biliyoruz. Şunu da biliyoruz ki terörün üstesinden gelecek en önemli unsur CHP’dir. 92’nci yaş günümüzü buruk bir şekilde kutlamaya devam ediyoruz. Tüm terör saldırılarını lanetliyor ve nice 92 yıllar diliyorum. Amacımız 1 Kasım seçimlerinde iktidar olmaktır. Ülkemizin tek reçetesi CHP’dir

HAİNLİKLE SUÇLANMAYA DEVAM EDİYORUZ

Özellikle Türkiye’de sorunlar neler deyince terör birinci sırada geliyor. İkinci sıra işsizlik, eğitim, sağlık diye sıralanıyor. Bunu değiştiriyorum. Bugün için Türkiye’nin en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan sorunudur. Tüm sorunların kaynağı oradan çıkıyor. Düşünebiliyor musunuz barış süreci dedikleri o ne olduğunu bizim bildiğimiz ve parlamentoda yasal zeminde uzlaşmayla gerçekleştirilmesini istediğimiz, içyüzünü bilmediğimiz için hainlikle suçlandığımız süreç bir kişinin ilki dudağını arasında bitmiş.

YEMİNİNE AYKIRI HAREKET EDİYOR

Yine aynı kişi daha önceki gün 400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı diyerek halkı tehdit ediyor. Barış süreci boyunca terör örgütü silah yığınağı yaptı diyebiliyor aynı kişi. Aynı kişi 7 Haziran öncesi yaptığı gibi AKP propagandası yapmaya başladı. Muhtarları, rektörleri topladı anlaşılan o ki yakında meydanlara da çıkacak. Ettiği yemine aykırı hareketler ediyor. Namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini edip çok açık şekilde taraf olan bir cumhurbaşkanıyla karşı karşıyayız. Kendisi çok açık bir şekilde taraftır.” dedi. Ardından çelenk bırakma törenine katılan CHP’liler teröre lanet için Sabri Yalım Parkı’na sessizce protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑