parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Gebze'ye Sahip Çıkmak

20 Şubat 2017 Saat: 15:05

Gebze’nin gelişmesi ve büyümesi için  kim ne fikir üretir, nasıl bir proje geliştirirse geliştirsin, o insan bizim için muteberdir. O anlamda; üreten insanın siyasi  duruşu, konumu, kimliği ve nüfuzu fazlaca önemli değildir.

Önemli olan Gebze’dir, Gebze için kafa yormaktır, Gebze adına değişimdir.

Şunu çok net ifade edeyim; ‘’Gebze için kafa yoran adam’’ denildiğinde aklıma gelen ilk ve tek isim Adnan Köşker oluyor.  Köşker’in bu kentin başında olması ilk bakışta  ‘’Gebze’yi düşünmesi’’ görevi gibi algılanabilir ama, aslında ondan öte bir Gebze sevdalısı olduğunu  bilenlerdenim.

Yani Köşker’in Gebze aşkı, Belediye Başkanı olmasından öncesine dayanır. Şehriemin olunca da edindiği görev ve erk, onun ilçemize değer katmasına vesile olmuştur. Bir etken de , çok sağlam ve işinin ehli bir ekibe sahip olmasıdır. Teknik ekibinden  tutunda,  özel kalemine kadar  yetenekli isimlerle çalışması Gebze içinde bir şanstır.

Dedik ya , ‘’Gebze için  fikir üreten herkes değerlidir’’ diye.

İki isim daha ekleyelim.

Mesela , İl Genel Meclisi eski Başkanvekili,AK Parti’li  Nevzat Gülmen…   Gebze’ye yönelik  pek çok önerisi , düşüncesi olan ileri görüşlü biri. ‘’Gebze’nin trafik sorunu yok, otopark sorunu var’ diye yıllardır haykırıyor ve öneriler getiriyor. Diyor ki; Kız Meslek Lisesi’nin taşıyalım oradan, yerine çok katlı bir otopark yapalım.

Gülmen haklı…

Mesela , MHP’li Gültekin Şenel..  Kent Konseyi eski Başkanı. Şirketlerinde bine yakın insana  iş istihdamı sağlayan bir işadamı. Ancak o da Gebze için çırpınan biri. Diyor ki; Köşker’in Gebze’yi marka kent yapma çabalarını anlıyorum, destekliyorum. Maksat Gebze’nin gelişmesi ise  Köşker’e destek vermek gerekir. Düşüncelerimi kendisiyle paylaşacağım.

Bütün mesele bu.

Dönelim tekrar  Gebze Belediye Başkanı Köşker’e…

Köşker’i  uzaktan yakından tanıyanlar  bilir ki Köşker, siyasi ayrım yapmaksızın kentinde yaşayan herkesi kucaklayan, sarılan bir belediye başkanıdır. Bu denli destek görüp sevilmesinin sebebi de budur işte.

Ve Köşker’in Gebze’ye değer katacak her fikre açık olduğu da bir gerçek. O nedenle

Demem o ki;  Gebze hepimizin, başka Gebze yok. Dolaysıyla bu şehir için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Ve de daha önemlisi bu kente kafa yoran, hizmet kazandıran, devasa projeler gerçekleştiren Köşker’e  destek olmalıyız.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑