parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Köşker, yanlış yapıyor.!

16 Mayıs 2017 Saat: 12:45

Dün, Gebze ‘de kent meydanında yürüyenler,  o coşkulu kalabalığı görünce muhtemelen çok şaşırmışlardır.  Neredeyse yer-gök insan seli ve de bisiklet dağıydı. Binlerce öğrenci, veli, Gebzeli bir aradaydı.  Sanki miting  vardı.

Belediye Başkanı Adnan Köşker , dün 8500 öğrenciye bisiklet hediye etti, bir o kadar aileyi de mutlu etti.  Bisikletlerin üzerinde ki ‘’Güzel Gelecek’ sloganı ise,   ‘’Gebze’nin  geleceğine ‘’ hızlı  gidişi yansıtıyordu. Lakin Köşker hata yapıyor, yanlış yapıyor..

Ne demek istiyorum..?

Açayım…

Her şeyden önce fotoğrafı iyi okumak lazım. Kent meydanını dolduran insanları iyi analiz etmek, 8500 bisikletin ne manaya geldiğini görmek gerek.  O fotoğrafı iyi okursanız, Köşker’e Gebzelilerin neden sınırsız destek verdiğini, Adnan Başkan’ın siyasi çıtasının neden önlenemez yükselişte olduğunu da anlayabilirsiniz.

Şu çok net…  Köşker sadece 8500  bisiklet hediye etmedi.  8500 öğrenciyi sevindirdi. Gebze’nin tüm okullarından tespit edilen öğrencilerdi onlar.  Ve Köşker,  farkında olmadan 8500 haneye girmiş oldu.

Evet, işin özü şu: Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 8500 haneye daha girdi.  Dile kolay;  8500 öğrenci,  yani 8500 hane,  velhasıl 8500 aile… Şimdi siz bunu  hane başı ortalama üç ile çarpın. Eder 25500 (yirmibeşbinbeşyüz) insan. Yani Köşker bir gün de, tek bir hamle ile bir bu kadar Gebzelinin de gönlünde yer etti.

Siyasette zeka böyle bir şey.

Üstelik o 8500 öğrencinin  ‘’velisi, ailesi, kendisi  yelpazenin neresindedir ‘’ diye sorgulanmadı.

Gelelim Köşker’in neden hata yaptığına…

Evet, Köşker yanlış  yapıyor.  Öyle büyük hata yapıyor ki, yarın seçim olsa muhalefete tek bir açık kapı, konuşulacak söz hakkı, karşı propaganda yapmaları için tek bir boşluk bırakmıyor. Yani muhalefete acımıyor.  Halk ne istiyorsa, halkın beklentisi neyse onu gerçekleştiriyor.

Gidiyor hastaları evinde ziyaret ediyor, ihtiyaçlarını karşılıyor..

İşsizlere iş buluyor, aş veriyor..

Kalifiye  ekip kuruyor, proje geliştiriyor..

Düğünden, cenazeden, sokaktan uzak kalmıyor. Acıya ortak, sevince paydaş oluyor. Eğitimde , kültürde, sanatta tavan yapıyor. Kendisine uzak durana yakın, siyaseten de kendine çekmesini biliyor. Tüm bu sosyal duruşunun yanında , Gebze’nin modern yapılanmasına da  imza atıyor.

E şimdi bana söyler misiniz, Köşker  yanlış yapmıyor mu sizce de?

Muhalefete de günah değil mi?  Yarın seçim olsa, muhalefet  vatandaşa ne vaatte bulunacak  ki?

 

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑