parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Gölge Dergi, 6 yaşında

13 Ocak 2020 Saat: 12:46

Yayın hayatına  4 Aralık 2013'te  başlayan   www.golgegazetesi.com  isimli  haber portalımızın   kardeş kuruluşu olan Gölge Dergi’nin  Şubat sayısı,  bizler için ‘’övünç sayısıdır’’ . Bize bu haklı gururu yaşatanlar  sizlersiniz. Sonsuz teşekkürler.

Şubat 2014’te okurlarıyla buluşan Gölge Dergi ise , koca beş yılı devirmenin hazzını yaşıyor. Bunu da bizlere yaşatan yine sizlersiniz.  Yerel basını yakından takip edenler bilirler; yerel yayıncılık , günümüzde oldukça emek  gerektiren bir iştir. Yayınladığınız mevkute dergi ise, hem emek, hem de maliyet had safhaya çıkar. Gölge Dergi işte bu şartlarda yayına başladı tam beş yıl önce. 

Okurlarımıza, Gölge Gazetesi’ne  ve Gölge Dergi’ye sahip çıkanlara, reklam verenlerimize kocaman yüreğimizle  ve sımsıcak  samimiyetimizle  teşekkürler.Bünyesinde Gölge Gazetesi ve Gölge Ajansı da barındıran Gölge Medya’nın diğer bir evladı olan Gölge Dergi, bilindiği gibi  bölgemizde bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. İşte o ilki yaşamak ve yaşatmak da bizler için ayrı bir mutluluk.

Çünkü Gölge Dergi , bölgemizde   her ay, zamanında,  gününde çıkan tek dergi unvanını da yakaladı. İşte o yüzden bir kez daha teşekkürler.Gölge Dergi’nin temelini atarken bir avuç kararlı arkadaşlarımla yola çıktığımızda;  ‘’Yaşadığım sürece bu dergi yayınlanacak. Kırk  yıllık gazetecilik hayatımın devam eden jübilesi Gölge Dergi olacak’’ demiştim. Sözümüz söz.

Yayın hayatımız boyunca, bugüne dek hep olumlu eleştiriler aldık. Taklit edildik, örnek alındık, örnek gösterildik.  Beş yıl boyunca dostlar, okurlar, reklam verenler sürekli yanımızda oldu, gücümüze güç kattılar. Tüm bunları yaşarken dergicilik manasında lider- lokomotif olmanın dayanılmaz keyfini sürdük. Zira taklit edilmek, peşimizden koşanları görmek, yaptıklarını tıpkı Gölge Dergi’ye benzetip tasarlayanları  bilmek  bizi çok daha kamçıladı.

Bu yazıda mütevazi olmayacağım… Bize hakkımızı teslim eden okurlarımızdan aldığımız güç ve bugün geldiğimiz noktada açık açık yazıyorum;  Gölge Dergi  tirajı , içeriği, tasarımı, dağıtım ağı ve okunurluğu ile sadece  Gebze , Darıca, Dilovası, Çayırova’da değil, Kocaeli’nde bir numaradır. Kocaeli’nin en kaliteli dergisidir.Bizleri çok daha fazla mutlu eden bir konu da reklam meselesidir. Yayına başladığımız ilk aylar  ‘’reklam isteyen’’ iken , bugün ‘’reklam gelen dergi ‘’ olma başarısını yakaladık.

Evet,  bu sayı, Şubat sayımız  bizim doğum günümüz. Altı  yıl önce yayına başlayan Gölge Gazetesi’nin  kardeşi Gölge Dergi , bu sayı ile  beşinci yılını devirdi. İnşallah her yeni sene Gölge Medya Ailesi’ni sizlerle daha sık buluşturacak. Elbette yeni ve farklı projelerimiz de var. Zamanı geldikçe birlikte hayata geçireceğiz.

Gölge Dergi’nin asıl sahibi sizlersiniz. Sizler bizlerle oldukça, gücümüze güç kattıkça Gölge Dergi çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir. Bu vesileyle  bir kez daha teşekkürler.

Bir teşekkür de yol arkadaşlarıma. Yayına başladığımız günden bugüne emeği geçen, katkı sunan, fiilen veya fahri çalışan tüm arkadaşlarıma; Sevgi Alkan, Buket Domurcuk, Halil Sarıçam, Hatice Ay, İsrafil Ceylan, Mehmet Okcan,  Yaşar Geler , Göksel Erkılıç , Suat Şahin ve Alaattin Durdağ'a  içtenlikle teşekkür ediyorum. Ve kocaman  bir teşekkür de,  yeni süreçte Gölge Dergi'yi omuzlayan İmtiyaz sahibimiz  Eray Sarçam ile Genel Koordinatörümüz Gül Akdemir'e.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑