parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Recep Kaya'dan bizde kalan...'

20 Eylül 2021 Saat: 20:53

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nın bugün basın toplantısı vardı. Basından sorumlu başkan yardımcısı Selim Malkoç'un davetine icabet ettik, Genel Koordinatörümüz Gül Akdemir'le katıldık.
İlçe Başkanı Recep Kaya'nın geride kalan bir yılını değerlendirip anlattığı toplantı, bizim yıllardır gördüğümüz, bildiğimiz klişeleşmiş toplantılar gibiydi , ama bizim için farklı bir anlam yüklüydü.
Zira, henüz bir hafta önce yazdığımız ''AK Parti sahada mı?'' başlıklı köşe yazımızın mürekkebi kurumamışken cereyan eden basın toplantısı, aslında hem bu satırların yazarına, hem de kamuoyuna iddialı bilgiler, cevaplar içeriyordu.
Bende kalan intibaları ve gözlemlediğim notları yansıtayım...
Başkan Recep Kaya, gözümüzün içine baka baka ''Bak, AK Parti sahada.'' der gibiydi. Üstelik buna sinevizyonda peşpeşe geçen yüzlerce fotoğrafla saha çalışmalarını destekleyince, sadece görüntüleri izlemekle yetindik. Kaya ve arkadaşları anlaşılan toplantıya çok çalışmışlardı. Aynı masayı paylaştığımız, yanyana oturduğumuz tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Gülmen ise toplantı boyunca pratik , teorik, siyasal bilgileri fısıldıyordu kulağımıza.
Başkan Recep Kaya'yı daha önceki yazımda da belirttiğim gibi bilmem kaç yıldır tanırım. Bu tanışıklığın bende bıraktığı en büyük değer; Recep Kaya'nın sözünün eri, güvenilir adam olduğudur. Bugün o anlatırken , tanıdığım bildiğim Recep Kaya'ya inanmak gerektiği zikzakında gidip geldim. Yalan konuşmayı sevmeyen, hatta bilmeyen Recep Kaya'yı dinlerken samimiyetine inandığımı söylemeliyim.
Bugüne kadar pek bilmediğimiz, basından ve kamuoyundan gizlenen saha fotoğrafları; Kaya ve arkadaşlarının bedenlerini taşın altına koymuş olduklarını gösterdi.
Kaya, samimiydi...
Ekip arkadaşları biat geleneği içindeydiler...
Teşkilat ''Bölgede en güçlü siyasi parti biziz'' bütünlüğündeydi...
Toparlayayım...
Demek istediğim şu ; Recep Kaya ve arkadaşları bir yılı devirirken çam devirmemişler, pandeminin acizliğine rağmen gönül kapılarında tünel kazmışlar. Bugün bunu gördüm, böyle anladım.
Umarım yanılmam, yanılmamışımdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑