parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

2020'ye Girerken...!

31 Aralık 2019 Saat: 15:38

Adettir;  her yılın bitiminde , yeni gelen yılla alakalı bir iki satır yazılır. Biz de öyle yapalım.

2019’U geride bıraktığımız bugün, dönüp geri baktığımızda pek de iç açıcı bir yıl olduğunu söylememiz mümkün değil.  İki başlıkta  değerlendirebiliriz.
Önce iyi tarafı….
2019 Türkiye’de büyüme hızının artış gösterdiği bir yıl oldu. Ülkesel yatırımlar, devasa projeler, mega hizmetler Türkiye’nin kalkınmasında lokomotif görev üstlendi. Köprüler, yollar, tüneller, havalimanı, şehir hastaneleri 2019’da iz bırakan yatırımlardı. Bunlar tarih sayfalarında yerini mutlaka alacaktır. Almalı.
Kötü tarafı…
2019’da ülkemiz içten içe kümelenmiş, hainlerin varlığını da yaşadık.
Ancak iç ve dış hainler  bir şeyi sağladı… Ülkemizde birlik, dirlik, kardeşlik, ülke sevdası   patlama yaptı. Kazanan Türkiye oldu, millet oldu.
Yerel de ise 2019’un bölgemize, Gebze’ye kazanımlar sağladığını söyleyebiliriz.  Mesela Gebze Belediyesi ile Büyükşehir yönetiminin ilçemize  artılar kattığını   görmezden gelmek doğru olmaz..
Ve  sadece Gebze değil, Darıca, Çayırova, Dilovası tarihleri boyunca en önemli yatırımları  görmeye başladılar. Dilovası’nda Osmangazi Köprüsü’de başka bir örnek.
Gelelim 2020’ye..
Elbette önce sağlık, barış, kardeşlik, huzur getirmesini bekliyoruz. Ülkemizin neredeyse dört bir yanını sarmış dış odaklar, içeri de kümelenmiş hainler umarız yeni yılda tarihin tozlu raflarında kaybolur giderler.
Yine beklentimiz o ki, bölgemizde de yerel yatırımlar artsın, halkımız sokaklarda çok daha fazla hizmet bulsun.
2019’un özlenecek tarafı var mı bilemiyorum, lakin bildiğim Gölge Medya ailesi için  oldukça dolu, başarılı bir yıl oldu.  www.golgegazetesi.com haber portalımız okunma ve takip sayısında grafiğini yükseltti, Gölge Dergi ise artık tartışmasız Kocaeli’nin lideri olduğunu ispatladı. 2020’de de Gölge Medya olarak  ülkemiz ve bölgemiz için üzerimize düşen sorumlu yayıncılığımız devam ettirip çıtamızı yükseltmenin derdinde olacağımızı söylemeliyim.
Mutlu yıllar sizin olsun.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Özürlü/Engelli18 Mayıs 2024 Saat: 15:49
TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑