parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

AK Parti Gebze'de sahada mı?

10 Eylül 2021 Saat: 21:32

Nevzat Gülmen... Eğitim kökenli, öğretmen. Çok başarılı bir insan. Esnaf... İl genel meclisinde ''Vali vekili'' olarak da görev yapmış engin bir siyasetçi. Baba, dede. Ailesine çok düşkün örnek bir hane reisi. Kaç yıldır tanışırız hatırlamam, zira benim dostum. Dost bildiğim. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda başkan yardımcısı. Aktif siyasetçi.
Sosyal medya hesabında diyor ki ; '' AK Parti sahada''
Doğru, AK Parti, Gebze dışında her yerde sahada. Çayırova'da sahada, Darıca'da sahada, Dilovası'nda sahada. Lakin Gebze'de sahada değil... Çünkü AK Parti Gebze'de sadece kendi sahasında. Gülmen'in yanıldığı, görmediği, idrak etmediği bu. AK Parti , Gebze'de sahada değil, kendi sahasında.
Yani; Körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
Recep Kaya , Teşkilatın Gebze patronu. Neredeyse toyluğundan tanıdığım güzel bir kardeşimiz. Kendini paralıyor, çalışmaya çalışıyor lakin yetmiyor. Çünkü AK Parti Gebze'de kendi sahasında top koşturuyor. Sahanın dışına çıkarlarsa korner olacağını sanıyorlar.
AK Parti Gebze Teşkilatı'nın stratejisi yanlış, hedefleri yanlış, proğramları yanlış, top koşturdukları sahaları doğru değil.
Bunları neden yazıyorum?
At gözlüklerini çıkarmalarına yardımcı olmak için....
Uzak değil, şurada iki yıl var seçimlere... Bunun son bir yılını sayma, kalır bir yıl. Ne yapılacaksa işte bu bir yılda yapılır.
Hani Cumhurbaşkanı Erdoğan , ''Sıkılmadık el, girilmedik ev, alınmamış gönül kalmayacak'' diyor ya, her fırsatta. Gebze Teşkilatı'nın buna riayet ettiğini söylemek doğru olmaz.
Açayım;
Gördüğünüz göz doğruyu görür... Sosyal medyadan, basından takip edin teşkilatı, ziyaretlerini mercek altına alın. .. Esnaf ziyaretleri dahil, cenaze, düğün, ölüm , kalım, acı, tatlı her ziyarette kimler var, hangi kesim var? AK Partililer veya AK Part'ye yakın görünen yalancılar var. Fotoğraflar yalan konuşmaz.
Bakın, takip edin , görün.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dahil Gebze Teşkilatı'nın ziyaretlerini alın inceleyin. Göreceksiniz ki, AK Parti Gebze'de sahada değil, sadece kendi sahasında.
Oysa siyaset akıl işidir, insanları ikna etme sanatıdır, kırılmış gönülleri tamir yeteneğidir.. Günler hızla akıp geçiyor, seçimlere su misali yaklaşılıyor, ama AK Parti Gebze Teşkilatı halen kendi ekseninde dans ediyor. Yanlışın danıskasını yapıyorlar. Siyaset birazda Cüneyt Arkın'ın yaptığı iştir. Bunu bile idrak edemiyorlar.
AK Parti nasıl Gebze'de sahadaysa, biz niçin göremiyoruz. ? Mesela Gölge Medya'nın bulunduğu binanın alt katına gelipte üst katları ziyaret etmemek sahada mı oldukları anlamına geliyor?
Sahada falan değiller... Kendi sahasındalar ve kendinden olan gönüldaşlarını da kaybediyorlar.
Bilmem anlatabildim mi?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑