parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Çayırova'da vefasız siyaset..!

24 Eylül 2023 Saat: 22:47
AK Parti eski Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ı severim.
İnsani olarak mükemmel bir karakterdir. Fii tarihte kendisinin Çayırova'da çok kısa süreli kiracısıydım. O yüzden biraz daha fazla severim. Lakin siyaset, ticaret, kişisel dostluklar farklı şey.
Siyaset; doğru zamanda, doğru hamleyle, doğru hedefi bulma sanatıdır. Maalesef Günay kardeşim zamansız atış yaptı.
Hele de , AK Parti gibi biat kültürü ve merkezi erkin baskın olduğu bir partide...
Aklıma ilk gelen şu ; Servet Başkan'a birileri ya erken gaz verdi, ya da Servet Başkan'ı bir an önce harcamak için ayar çekti.
Zira son gelişmelere, Günay'ın beyanına aklım almıyor.
Tabiki de her bireyin seçme seçilme hakkı var. Elbette her vatandaş dilediği yere aday olabilir. Buna kimsenin diyeceği olmaz, benim de olamaz. 
Peki Servet Günay ne yaptı ?
1- Henüz birinci dönemini tamamlamamış, ki  bunun iki yılı Pandemi nedeniyle nadasta kalmış bir yol arkadaşına ( Kamuoyunda %69 oranında destek gören Bünyamin Çiftçi'ye) süre vermeden , anında bayrak açmış ve aday adaylığını ilan etmiş.
2- Hangi ay tutulmasında oldu bilmem ama, basına yansıyan '' Genel merkez beni %90 aday gösterecek '' şeklindeki beyanı ne siyasi etiğe, ne partisinin kurallarına, ne yöresel ilişkilere, ne de teammüllere sığdı.
3-Dolaysıyla, çiçeği burnunda mevcut Çayırova İlçe Başkan Erhan Sarıdede'ye bir görev düşüyor. İl Başkanlığına ve Genel Merkeze bir yazı ile Çayırova'daki son beyanı bildirmelidir. Sarıdede şöyle yazabilir mi? : '' Sayın Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcım; 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde, ilçemizdeki adayın Servet Günay olduğunun %90 belirlenmiş bulunduğunu kendi beyanından öğrendik. O nedenle ilçe teşkilatımızdan kamuoyu yoklaması, teşkilat beyanı, ilçe anketi vs istemeyiniz, zamanımızı boşa almayınız. Saygılarıma.''
Bakalım, Sarıdede bunu yapabilecek mi, parti genel merkezine diyebilecek mi ve daha önemlisi bu konuda Cemil Yaman ne düşünüyor?
Demem o ki; Çayırova'da siyaset erken başladı...
Vefadan bi haber başladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑