DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Gölge Dergi..!

6 Mart 2016 Saat: 15:02

 

Yayın hayatında  dört  yılı geride bırakan www.golgegazetesi.com  isimli haber portalımızın   kardeş kuruluşu olan Gölge Dergi’nin  Şubat sayısı, aslında bizler için ‘’övünç sayısıdır’’ diyebiliriz. Bize bu haklı gururu yaşatanlar ise sizlersiniz. Sonsuz teşekkürler.

Geçtiğimiz yıl bu ay, Şubat 2015’te okurlarıyla buluşan Gölge Dergi, koca bir yılı devirmenin hazzını yaşıyor. Bunu da bizlere yaşatan yine sizlersiniz. Bir kez daha teşekkürler.

Yerel basını yakından takip edenler bilirler; yerel yayıncılık, hele de günümüzde oldukça emek  gerektiren bir meslektir. Yayınladığınız mevkute dergi ise, hem emek, hem de maliyet had safhaya çıkar. Gölge Dergi işte bu şartlarda yayına başladı tam bir yıl önce.

Bu sayımızda bolca teşekkür etmek istiyorum sizlere.

Okurlarımıza, Gölge Gazetesi’ne  ve Gölge Dergi’ye sahip çıkanlara, reklam verenlerimize kocaman yüreğimizle  ve sımsıcak  samimiyetimizle teşekkürler.

Bünyesinde Gölge Gazetesi ve Gölge Ajansı da barındıran Gölge Medya’nın diğer bir evladı olan Gölge Dergi, bilindiği gibi  bölgemizde bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. İşte o ilki yaşamak ve yaşatmak da bizler için ayrı bir mutluluk.

Çünkü Gölge Dergi , bölgemizde  bir yıl boyunca her ay, zamanında, aralıksız, fire vermeden gününde çıkan tek dergi unvanını da yakaladı. İşte o yüzden bir kez daha teşekkürler.

Gölge Dergi’nin temelini atarken bir avuç kararlı arkadaşlarımla yola çıktığımızda ‘’yaşadığım sürece bu dergi yayınlanacak. 36 yıllık gazetecilik hayatımın devam eden jübilesi Gölge Dergi olacak’’ demiştim. Sözümüz söz.

Bir yıl boyunca hep olumlu eleştiriler aldık.

‘’Yılın basın kuruluşu’’ ödülüne layık görüldük.

Bir yıl boyunca dostlar, okurlar, reklam verenler sürekli yanımızda oldu, gücümüze güç kattılar. Tüm bunları yaşarken dergicilik manasında lider- lokomotif olmanın dayanılmaz keyfini sürdük. Zira taklit edilmek, peşimizden koşanları görmek, yaptıklarını tıpkı Gölge Dergi’ye benzetip tasarlayanları  bilmek  bizi çok daha kamçıladı.

Bu yazıda mütevazi olmayacağım… Bize hakkımızı teslim eden okurlarımızdan aldığımız güç ve bugün geldiğimiz noktada açık açık yazıyorum;  Gölge Dergi  tirajı , içeriği, tasarımı, dağıtım ağı ve okunurluğu ile sadece Gebze , Darıca, Dilovası, Çayırova’da değil, Kocaeli’nde bir numaradır. Kocaeli’nin en kaliteli dergisidir.

Bizleri çok daha fazla mutlu eden bir konu da reklam meselesidir. Yayına başladığımız ilk aylar  ‘’reklam isteyen’’ iken bugün ‘’reklam gelen dergi ‘’ olma başarısını yakaladık.

Evet,  bugün bizim doğum günümüz. Beş yıl önce yayına başlayan Gölge Gazetesi’nin kardeşi Gölge Dergi bu sayı ile birinci yılını devirdi. İnşallah her yeni sene Gölge Medya Ailesi’ni sizlerle daha sık buluşturacak. Elbette yeni ve farklı projelerimiz de var. Zamanı geldikçe birlikte hayata geçireceğiz.

Gölge Dergi’nin asıl sahibi sizlersiniz. Sizler bizlerle oldukça, gücümüze güç kattıkça Gölge Dergi çok daha güçlenerek yoluna devam edecektir. Bu vesileyle  bir kez daha teşekkürler.

Bir teşekkür de yol arkadaşlarıma. Yayına başladığımız günden bugüne emeği geçen, katkı sunan, fiilen veya fahri çalışan; Sevgi Alkan, Yaşar Geler, Buket Uyar, Tülay Turan, İrem Yanık, Zeynep Gülpü, Yusuf Karademir, Pınar Gökçe, Esra Atak, Sevgi Aksel, Işık Karakuzu, Halil Sarıçam, Suat Şahin ve Gülten Ağır’a  içtenlikle teşekkür ediyorum.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Gebze'de Asayiş ve Müdür Bilgili8 Temmuz 2024 Saat: 15:38
DDC Grup ve Muhammet Öztürk4 Temmuz 2024 Saat: 15:37
Özürlü/Engelli18 Mayıs 2024 Saat: 15:49
TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
Tüm Yazıları
Yukarı ↑