parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Muzaffer Bıyık , neden çok rahat?

4 Mart 2024 Saat: 15:02

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. 31 Mart seçimleri kimi adaylar için 1 Nisan şakası olarak hatıralarında yer edecek. Muhtemeldir ki; 31 Mart akşamı , yani  ertesi gün,  1 Nisan şakasına kurban gidecek olanlar ekseriyetle  muhalif adaylar  olacak.

Hani çok  meşhur atasözümüz  var ya ; '' Görünen köy klavuz istemez '' diye.

Muzaffer Bıyık'ın durumu da işte böyle.

Darıca Belediye  Başkanı ve Cumhur İttifakı  Adayı Bıyık'ın yeni döneme ilişkin beyannamesini açıkladığı toplantı, tam da bunun habercisi gibiydi. Fevzi Çakmak'taki kültür merkezini dolduranlar, salondan dışarı taşanlar, cadde üzerinde bekleyenler sanıyor musunuz ki, sadece AK Parti'lilerdi.

Değildi...

Evet, etbette büyük çoğunluk teşkilata gönül vermiş insanlardı, lakin asıl yol boyu duranlar, salona sığmayanlar, seçimin kaderini belirleyecek  olan seçmenlerdi. Genel  Koordinatörümüz Gül Akdemir salondan bilgi aktarırken, ''Ercan Bey, içerisi izdiham. Değil oturmak , ayakta duracak yer yok..'' dediğinde,  ''Takip etmeye çalış.'' demekle yetindim.

Zira o ara dışarıda vatandaşlarla  ayaküstü siyaset konuşuyorduk. Bitişikteki taksiciler , '' Adnan Menderes Kültür Merkezi hiç bu kadar yoğunluk görmemişti'' derken, seyyar kestaneci de, '' Diğerleri boşa uğraşıyor kardeşim, Darıca'da Muzaffer Bıyık'tan başkası çıkamaz'' şeklinde kesin kararını dile getiriyordu.

Peki gerçekten de Muzaffer Bıyık'ın son durumu neydi ?

Abartısız, riyasiz, siyaset etmeksizin gözlemimizi yansıtacak olursak; Taa aylar önce söylediğimizi tekrardan başka bir yenilik yok.  O gün ne demişsek bugün de o. AK Parti'nin Kocaeli genelinde en rahat seçim alacağı yer Darıca'dır. Bu keskin düşüncemizin üç sebebi var...

1- AK Parti , Darıca'da oturmuş bir seçmen mozaiğine sahip.

2- Muzaffer Bıyık'ın korkunç bir destekçi  ve seven kitlesi var.

3- Bıyık yönetimindeki  Darıca Belediyesi, son beş yılda hatırı sayılır hizmetler gerçekleştirdi. Altyapı, üst yapı, sosyal projeler, spor , kültür etkinlikler  ve  vatandaşla kurulan gönül bağları. Tüm hepsi Muzaffer Bıyık'ın başarı hanesini kabarttıkça kabarttı.

Böyle olunca da Bıyık, Darıcalıların gönlünde taht kurmuş oldu.

Ya şimdi...?

Bıyık için bu çok daha kolay. O gün açıkladığı sekiz başlıktaki projeleri  hizmet anlayışının şerbeti, balı olacak.

ULAŞIM VE ALTYAPI YATIRIMLARI, AFET VE KENTSEL DÖNÜŞÜM YATIRIMLARI , ÜSTYAPI YATIRIMLARI, KENTSEL CAZİBE MERKEZLERİ VE YENİ YAŞAM ALANLARI,  KADIN, AİLE VE SAĞLIK YATIRIMLARI, GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI,  SOSYAL DESTEK YATIRIMLARI, ve KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM YATIRIMLARI Darıca'yı uçuracak cinsten.

İşte tüm bunları gören Darıcalılar , neden Bıyık'la yola devam etmeleri gerektiğinin  farkında.

O nedenle diyorum ki;  AK Parti'nin en rahat ilçesi Darıca, ikinci dönemi garanti olan ise Muzaffer Bıyık'tır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑