parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Vurun Abalıya

29 Ağustos 2023 Saat: 15:57

Konuya  gevelemeden gireceğim.

Adam, yetenekli iş insanı. Aynı anda dört işi yönetiyor, ticaret yapıyor, fikir ve proje üretiyor ve kazanıyor. Daha doğrusu kazanmaya çalışıyor, zira kazandıklarını Gebze'ye, özellikle de spora hacıyor.

Asli işi emlakçılık.... Gayrimenkulün satıcısıyla alıcısı  arasında köprü oluyor, hak edişini (komisyonunu ) alıyor. Hayatını böyle kazanıyor.

Otomotiv işiyle de iştigal ediyor...

Gıda sektörüne girdi. Pilava renk, tat, lezet ve konfor getirdi. Rekabeti artırdı.

Şu sıralar inşaatla ilgili projesi var. Üretici olacak, yani müteahhitlik yapacak.

Bir de spor kulübü var. Gebze Birlik FK'nin de patronu....

Ürettikçe üretiyor, çalıştıkça çalşıyor, kendini parçalayan biri. E bir de kişisel karakteri var; Nazik, kibar, donanımlı, zeki, akıllı , eğitimli  ve insan canlısı... Şimdi böylesi biri kalkmış halı saha turnuvası  düzenlemiş. Gecesinden , uykusundan, gelirinden, ailesinden, cüzdanından feraget etmiş. Eline geçen maddi imkanları spora, özellikle de futbola yatırmış.. Yetmemiş, spor adına ne varsa sponsor olmuş. Karateciye, boksöre, futbolcuya destek olmuş. Yine yetmemiş, Gebze adını teee Katar'da Dünya Kupası karşılaşmalarında dalgalandırmış..

Gebze'de her türlü siyasi tekliflerin dışında kalmış, neredeyse futbolla kafayı sıyırmış.  ''Çocuklar sokakta kalmasın, kötü alışkanlıklar edinmesin, sporda hayat bulsunlar '' diye, adeta futbol okulu gibi hizmet etmiş, ediyor.

Ne devletten  tek bir kuruş destek görmüş, ne de büyük futbol kulüleri başkanları  gibi sanayi imparatoru olmuş.. Kendi halinde , mazbut, mütevazi, ailesine çok düşkün bir baba.

Ve  bu adam, iki yıldır  düzenlediği halı saha turnuvalarıyla o yönde çıtayı yükseltmiş. Para ödülü koymuş, tatil fırsatı getirmiş, katılımcı takımlara halı saha turnuvasının keyfini çıkarmalarını sağlamış. Yetmemiş her turnuva boyunca saha kenarında  ambulans bulundurmuş, güvenlik için  polis  deteği almış...

Daha da yetmemiş, turnuvayı karnaval havasına dönüştürmeyi başarmış. Katılımcıları plaketlerle onurlandırmış. Türkiye'nin en şöhretli yıldızlarını turnuvasında hayranlarıyla buluşturmuş. Kimler yok ki, Tanju'dan Hami'ye, Ogün'den bilmem kime...Yıldızlar karmasını Gebze'ye taşımış. Fifa kokartlı hakemlere maç yönettirmiş.

Daha  daha daha da yetmemiş; Siyasetten bürokrasiye, spordan cemiyet hayatına, iş dünyasından esnafa herkesi turnuvasında  baş tacı etmiş...

Başka bir ilçede, ilde, ülkede olsa böylesi bir insanı değil başüstünde tutmak, neredeyse heykelini dikerler...

Siz en iyisi asın bu adamı. Vurun abalıya gitsin. Gitsin ki Şener Yılmaz, Gebze'de futbol yerinde saymaya devam ettsin.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑